Cégünk alapításkor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy az általános piaci kínálatot kiegészítő, egyedi ötleteket megvalósító, saját kivitelezésű bútorok gyártásával álmait, különleges elképzeléseit formába öntsük. Szemben a szériagyártással, az egyéni igényekre szabott megoldások kivitelezésére szakosodtunk, a felhasznált anyagok és technológiák széles skálájának alkalmazásával.
 
A számtalan alapanyag, választható szín- és marási minta, több tucat szövetminta, valamint kiegészítő és a több éves szakmai tapasztalat együtt biztosítják az ügyfelek átfogó kiszolgálását.Kínálatunkat a saját gyártású bútorok mellett, más európai bútorgyártó cégek termékeivel tesszük teljessé, amelyek egy része a kiskunfélegyházi bemutatótermünkben megtekinthető, a teljes kínálatot tartalmazó katalógusok mellett. Az elmúlt években a szolgáltatásainkat az igényekhez igazítva a bútorgyártáson kívül az ahhoz szorosan kapcsolódó szakipari munkákkal is bővítettük.
 
Beszállítóink és alvállalkozóink közreműködésével kompletten kivitelezünk az asztalos munkákkal kapcsoltban lévő üvegipari és lakatosipari munkákat. A bútorgyártáshoz nem szorosan kapcsolhatóan, de a felénk támasztott elvárásoknak megfelelve kialakítottunk egy szakember gárdát, akikkel együtt működve szárazépítészeti munkák teljes körű kivitelezését is vállaljuk, a tervezéstől a kulcsra kész átadásig Természetesen a kivitelezéssel kapcsolatos változások magukkal hozták a tervezési folyamat bővülését is. A szükséges felmérését követően igény szerint készítünk csak bútor tervet, vagy akár komplett belsőépítészeti tervet is, majd elkészítjük a kivitelezésre vonatkozó részletes árajánlatot. 2006 tavaszán bevezettük az ISO 9001, 2001 minőségirányítási rendszert, és azóta is ennek tükrében végezzük és bővítjük tevékenységünket.
 
Üzletfilozófiánk, hogy mind az egyéni, mind pedig a vállalati megrendelések a legmagasabb színvonalon kerüljenek kiszolgálásra, mert a célunk egy hosszú távú eredményes kapcsolat.
 
Köszönjük megtisztelő figyelmét !
 
Pallagi Róbert
Ügyvezető igazgató