effezeta

A 30 éves múltra visszatekintő olasz vállalkozás székeket, asztalok és kiegészítő  kisbútorokat gyárt, amelyek a mai elvárásoknak (minőség, forma) minden szempontból megfelelnek. Galériánkban néhányat elhelyeztünk a kínált termékekből, de a teljes nemzetközi kínálat megtekinthető a cég saját honlapján.

Forgalmazott Effezeta termékeink

 

fimamobel

Komplett garnitúrák minden helyiségbe (szekrénysorok, ágyak, gardrób szekrények, kárpitos bútorok, konyhabútorok, irodabútorok és székek. A teljes kínálat itt is elérhető a cég saját honlapján.

Forgalmazott Fimamobel termékeink

 

fines

Főleg kárpitos bútorokat (kanapék, ágyak., fotelek) találhatunk ennek a gyártónak a kínálatában, melyekből ízelítőül néhányat elhelyeztünk a saját oldalunkra is, vagy megtekinthetik a cég saját honlapját is. 

Forgalmazott Fines termékeink

 

idpoint

Főleg étkezőket, székeket és asztalokat gyárt a szlovák vállalkozás, de néhány halószobabútor  és kisbútor is megtalálható a kínálatban. A gyártó minden bútorát megnézheti a hivatalos weboldalon.

Forgalmazott IDPoint termékeink

 

ton

A nagy hagyományokra visszatekintő csehországi cég elsősorban fa székeket, bárszékeket és asztalokat gyárt. A kínálatukban széles választékát találjuk a lakás és vendéglátó ipari bútoroknak,   bel-és kültéri kivitelben egyaránt

Forgalmazott Ton termékeink

 

geko

Kárpitozott bútorokat gyártó cég kínálatában kb. 50 féle modell közül választhatja ki a vásárló a neki leginkább megfelelő ülőgarnitúrát.

Forgalmazott Geko termékeink

 

pedrali

Az 1963-ban alapított olasz vállalkozás által gyártott bútorokat a különleges design és a kiváló funkcionalitás mellett, kiváló minőségük is megkülönbözteti a versenytársak termékeitől.
A kínálatban műanyag , fa és fém bútorok találhatóak.

Forgalmazott Pedrali termékeink